Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Effectief strategisch communiceren

Gebruik de kracht van live communicatie

Niets is zo effectief als live communicatie. Bedenk maar eens wat een e-mail, nieuwsbrief of het lezen van deze website met je doet. En wat in gesprek zijn, in een kleine groep, of in een grote zaal met je doet. Het verschil is enorm.

Live events zijn dan ook een krachtig strategisch instrument in je communicatie- en marketingmix. Zeker als je medewerkers, potentiële klanten of andere betrokkenen actief wilt meenemen in je verhaal. Als je wilt inspireren, zodat je boodschap beklijft.

Vanuit deze strategische visie denken we graag mee over de optimale invulling en beste formats voor het bereiken van jouw eventdoelstellingen. Samen realiseren we een succesvol event.

Meer

Waardevolle expertise

The devil is in the details

Met onze ervaren consultants zie jij niets over het hoofd. Tips, (on)gevraagd advies en uiteraard even sparren. Zo versterken we jou en je organisatie in het realiseren van een steengoed event.

Yellenge automatiseerde en ondersteunde al duizenden zakelijke events succesvol. Dat heeft ons veel expertise en diepgaande kennis opgeleverd. Kennis die we verweven hebben in ons platform en die we – on the fly – graag met jou delen.

Yellenge biedt je in elke fase toegevoegde waarde. Zowel bij de voorbereiding, in het proces, als bij de uitvoering en evaluatie. Elk event opnieuw.

Meer

Verbluffende technologie

Een modulair event management platform

Met Yellenge beschik je over een modulair event management platform dat je stoutste dromen overtreft. Het systeem is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en biedt je ontzettend veel eventmogelijkheden.

Eventwebsite, online registratieformulier, event app, registratie op locatie, online event, interactie, deelnemerscommunicatie, plattegronden, netwerken, evaluatie enquêtes en nog veel meer: al deze onderdelen werken slim samen vanuit één centraal Content Management Systeem (CMS). Je zet alles zelf op of we doen het samen.

Naast de vele standaard features biedt het platform ook talrijke innovatieve functionaliteiten waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had. Yellenge biedt je simpelweg alles om jouw event naar een hoger niveau te tillen.

Ook over uptime en informatiebeveiliging hoef je je geen zorgen te maken. Ons systeem is zeer stabiel en betrouwbaar en uiteraard is Yellenge ISO 27001 gecertificeerd.

Meer

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een demo aan

Events in alle soorten en maten

Zakelijke events zijn er in alle soorten en maten. Van congres, symposium en medewerkersbijeenkomst met sessies en workshoprondes tot medische conferentie, ALV, klantendag en open dag. Fysiek, online of hybride. Eenmalig of terugkerend. Met 50 bezoekers of meer dan 5.000 bezoekers. Wat voor event jij ook organiseert, met Yellenge loopt het op rolletjes.

+

Congres, seminar, expo, symposium, beurs

Een plenaire opening, een keynote, break-out sessies en een expo met standhouders.

Dit zijn bijna allemaal vaste ingrediënten bij een congres of symposium. Natuurlijk zijn hier vele variaties op te maken die de meest uiteenlopende namen krijgen – congrestival, exposium, you name it. Waar het om gaat is dat Yellenge alle facetten die belangrijk zijn voor jouw event ondersteunt en faciliteert. Jouw unieke eventuitdaging ga je te lijf met Yellenge. Neem gerust contact op.

+

Medewerkersbijeenkomst, HR-verandertraject, innovatiesessie

Vaak wil je met een medewerkersbijeenkomst een geplande verandering of ontwikkeling in gang zetten. Impact maken.

Collega’s worden door de organisatie bijgepraat, geïnspireerd en meegenomen in het verhaal. Op welke afdeling zouden we het best met de pilot kunnen starten? Welke medewerkers hebben nog even behoefte aan een stapje terug? Met de inzet van Yellenge krijg je veel meer inzicht in de interne behoefte van je organisatie voorafgaand, tijdens en na afloop van een event. Wat wordt de juiste follow-up? Met Yellenge haal je de antwoorden op.

+

Online event, livestream, webinar

Online en hybride events zijn niet meer weg te denken. Deelnemers melden zich aan en willen ook online actief deelnemen.

Jij wilt dat zij, net zoals bij een fysiek event, geboeid en interactief zijn. Focus op de inhoud en wanneer nodig even een stukje entertainment om de (online) spanningsboog op het juiste niveau te houden. Daarom beschik je met het Yellenge platform ook over een professionele en gebruikersvriendelijke online module. Geen online of hybride event is ons vreemd, informeer naar de mogelijkheden.

+

Algemene ledenvergadering (ALV), inspraakavonden

Hoe regel ik eenvoudig de inspraak en de in stemming te brengen onderwerpen voor onze algemene ledenvergadering?

Hoe verwerk ik stemmachtigingen en regel ik stemwegingen in? Geen vragen voor Yellenge omdat we standaard antwoorden en oplossingen hebben klaarstaan. Met Yellenge worden vele (kleine en grote) ALV’s georganiseerd.

+

Trainingen, workshops, cursussen

Het intern aanbieden of extern inkopen van trainingen of cursussen voor je medewerkers.

Steeds meer organisaties doen dit. Het karakter van dit type event is kleinschalig en herhalend. Ideaal wanneer je 20 keer per jaar een bepaalde cursus aanbiedt. Je werkt er slechts één uit in Yellenge en maakt eenvoudig 19 kopieën. Zo heb je in no-time je complete jaarkalender voor alle trainingen, workshops en cursussen klaar en ben je volledig in control.

+

Introductie- of eed-afleg-bijeenkomst

De zogenaamde ‘verplichte nummertjes’ die je graag met de juiste insteek en energie aan je nieuwe medewerkers presenteert.

Juist omdat het regelmatig terugkerende events zijn met een belanghebbend karakter, moet het consistent en telkens op dezelfde wijze plaatsvinden. Met Yellenge richt je één keer zo’n event in, om deze daarna te kopiëren. Zo draai je elke keer hetzelfde event voor een nieuwe groep medewerkers af.

Wil je puur een aandeelhoudersvergadering organiseren of alleen een grote beurs voor +100.000 bezoekers met vele standhouders? Onder het mom van ‘ieder zijn ding’, zijn dit de twee type events die wij graag aan ons voorbij laten gaan. En voor de rest van het brede eventspectrum: just call us.

Contact
Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.