Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Altijd AVG / GDPR proof

ISO 27001 gecertificeerd

Dataopslag in Nederland

Event app

Waarom event management software?

Steeds meer organisaties zien het strategische belang in van zakelijke evenementen. Events zijn een uniek en belangrijk strategisch instrument voor het behalen van uiteenlopende in- en externe organisatiedoelen. Om die reden worden binnen organisaties vaak tal van verschillende evenementen georganiseerd.

Van medewerkersbijeenkomsten, HR-veranderprojecten, trainingen en kick-off bijeenkomsten tot klantevents, leveranciersdagen, productintroducties, workshops tot congressen.

Dat vraagt om een professioneel aanpak. Werken met Excel en Outlook en tal van losse (houtje-touwtje) aan elkaar geknoopte tools en apps kan echt niet meer. Deelnemers van events verwachten kwaliteit en daar hoort een soepele klantreis bij. En als organisator wil je ook altijd het overzicht behouden. Dat is alleen mogelijk als je beschikt over een professioneel event business management platform.

Meer
Event management software

Elke event opnieuw dezelfde hoogwaardige beleving

Met de event organizer software van Yellenge beschik je over die tooling. Wat voor event – groot of klein – jij of je collega’s ook organiseren, onze software maakt het makkelijk. Het platform neemt je stap voor stap mee in het organisatieproces. Je maakt gebruik van bewezen effectieve templates. En alle modules werken perfect met elkaar samen.

Je hebt inzicht, overzicht, grip en sturing over het totale traject. En omdat de software veel functionaliteiten automatisch voor je uitvoert, bespaar je veel kostbare tijd en energie. Handmatige handelingen behoren tot het verleden. Een steengoed event organiseren is ontzettend makkelijk geworden.

Zo organiseert iedereen binnen je organisatie events op dezelfde manier. Organiseren wordt zo weer eenvoudig, leuk en een stress-loze ervaring. En ervaren deelnemers elke keer opnieuw diezelfde hoogwaardige beleving.

Meer
event management platform

De mogelijkheden met event management software

Event management software biedt je de mogelijkheid om alle evenementen binnen je organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met de software beschik je over een slimme event tool die veel handmatig of ‘dubbel’ werk overbodig maakt.

Het event planning platform loodst je chronologisch, stap voor stap, door het hele eventproces. Van aankondiging, registratie en aanmelding tot programmering, interactie mogelijkheden, feedbackverzameling en opvolging. En alles daar tussenin.

Meer
event management software

Business event management software: tijdwinst en waardevolle inzichten

Event management software bespaart je in de eerste plaats veel tijd. In een handomdraai maak je met Yellenge een event website, verstuur je uitnodigingen en zet je de event app met het programma live.

Daarnaast maak je je event meetbaar. Je haalt eenvoudig waardevolle informatie en inzichten op. Je kunt deelnemers bijvoorbeeld vragen wat ze van de inhoud of de spreker vinden waarna je real-time data hebt. Zo kun je zelfs op de dag zelf nog bijsturen. Na afloop weet je de informatiebehoefte van je deelnemers. Bepaalde deelnemers willen meer informatie en andere uitnodig je uit voor een vervolg event.

Als je een event met Yellenge organiseert, dan weet je precies wie er aanwezig waren, wie welke subsessies bijwoonden en wie welke vraag stelde. Belangrijke informatie, want zo kun je na afloop een passend, gepersonaliseerd vervolgtraject uitzetten.

Meer

Meer weten over event management software?

Ben je benieuwd hoe je met Yellenge je werkzaamheden eenvoudig automatiseert? Wil je zelf ervaren hoe ons event management platform jouw event naar de next level brengt? Vraag vrijblijvend een demo aan.

De voordelen van event management software

Met Yellenge haal je niet zomaar een event management software tool in huis. Als we onze klanten mogen geloven is het zelfs de beste event management software van Nederland. Wij zelf zeggen liever dat we ‘het fijnste event management software van Nederland zijn’ omdat we je ook persoonlijk ondersteunen met inzet van onze professionele consultants: Advies, pro-actief meedenken en delen van eventtips.

Yellenge onderscheidt zich op drie punten van concurrerende event management software.

1 Complete oplossing

2 Samenwerkende modules

3 Expertise en support

Yellenge in 2 minuten
Bekijk de video

Wat mag je verwachten als je je event organiseert met Yellenge?

De voordelen voor jou als event manager

 • Je kunt al je event management taken uitvoeren en afvinken met de software.
 • De software begeleidt je stap voor stap door het hele proces. Je kunt bijna geen slecht evenement organiseren… Vooruit, de cappuccino van de barista of de broodjes van de cateraar kunnen misschien tegenvallen, maar in het eventproces gaat niets mis.
 • Je hebt alle mogelijkheden om een steengoed evenement neer te zetten.
 • Omdat je grip hebt op het hele event proces, heb je minder kopzorgen. Want als er iets moet veranderen, beweeg je heel flexibel mee. Heb je bijvoorbeeld toch meer deelnemers voor die workshop? Dan koppel je eenvoudig een andere zaal erbij.
 • Je kunt vanuit één centraal systeem je communicatie diepgaand personaliseren, tot op individueel niveau, zonder dat je dit veel werk kost.
 • Zelfs tot het toekennen van certificaten of accreditatiepunten voor de BIG-registratie kun je het systeem automatisch laten doen. Hoef je dat niet achteraf nog zelf handmatig te doen.

Dus gun je zowel je deelnemers als jezelf als organisator een premium ervaring? Kies dan voor de beste event management software: Yellenge.

Alle event management modules
die je nodig hebt

In het event management platform van Yellenge vind je alle modules om van elk event een succes te maken. Wat je ook wilt doen voor, tijdens of na het event, we hebben er een module voor.

En omdat alle modules integraal deel uitmaken van hetzelfde platform, kan er niets misgaan. De modules zijn slim met elkaar verbonden en werken naadloos samen. Het systeem zorgt ervoor dat elke deelnemer op het juiste moment de juiste informatie krijgt te zien.

Dus heeft een deelnemer bijvoorbeeld een bepaalde sessie niet bijgewoond? Dan kan deze deelnemer de spreker en de sessie niet beoordelen. Alleen deelnemers die er werkelijk bij waren, krijgen de vraag voorgelegd om een beoordeling te geven.

Wat kun je met event management software modules?

Voor elke stap in het business event management proces heeft Yellenge modules die daarbij horen. Met deze modules kun je elke stap volledig naar wens inrichten.

In elke fase van het proces nemen de modules je bij de hand. Je hoeft niet na te denken welke modules voor welke fase zijn. Dat is per fase al voor je bedacht. Je kunt bijvoorbeeld de evaluatie module nog niet inzetten als de registratie nog niet geopend is. Er zit chronologie in het systeem.

Hieronder vind je een
selectie uit alle modules

event management platform website

Eventwebsite

Maak eenvoudig je eigen eventwebsite met aanmeldformulier. Op basis van templates richt je alles soepel in en plaats je het […]
zakelijke evenementen module

Genodigdenmodule

Honderd of een paar duizend genodigden? Upload ze gewoon en nodig ze uit. Ze melden zich eenvoudig en vlot aan. […]
event management platform registratieformulier

Online registratieformulier

Richt eenvoudig een registratieformulier in inclusief betalingen, facturatie en persoonlijke programma’s. Alle gewenste informatie zoals NAW-gegevens en allergieën haal je […]
event management platform outcome

Yellenge Outcome

Alle data die opgehaald is tijdens je event presenteren we in Yellenge Outcome. Eén plek voor alle resultaten van deelnemersinteractie, […]
event management platform statistieken

Statistieken en Dashboard

Via het CMS worden statistieken inzichtelijk gemaakt door middel van tabellen en grafieken. De output van een evaluatie en de […]
event management software deelnemers

Deelnemers-communicatie

Om rechtstreeks te communiceren met deelnemers biedt Yellenge verschillende opties. Mailings in je eigen huisstijl en gepersonaliseerd met easy-to-use placeholders.
online events 01

Online of hybride event

Voor online en hybride events biedt Yellenge Area Online aan. In deze omgeving wordt de livestream afgespeeld. Een optimale online […]
zakelijke evenementen badge printing

Badge printing on demand

Yellenge print met behulp van slimme techniek ter plaatse badges. Snel, milieuvriendelijk, zonder voorbereiding en zonder een teveel of tekort […]
zakelijke evenementen zelf check

Zelf check-in

Deelnemers kunnen zichzelf inchecken via een speciale code die in de lobby te zien is. Het resultaat? Geen wachtrijen, minder […]
bezoekersregistratie QR code

Check-in deelnemers via QR-code

Registreer de aanwezigheid van deelnemers met een QR-code in de app. De QR-code is alleen zichtbaar op de dag zelf. […]
event app yellenge

Yellenge Screen

Alle input van deelnemers tijdens het event wordt weergegeven in Yellenge Screen. Yellenge Screen is een speciale website waarop stemuitslagen, […]
bezoekersregistratie push berichten versturen

Push-berichten versturen

Een belangrijke programmawijziging, breaking nieuws of een verzoek om de evaluatie enquête in te vullen? Stuur je deelnemers een pushbericht.
event app feedback versturen

Presentatie-feedback score

Weet de spreker het publiek mee te nemen? Hoe komt het over en wordt het verhaal gewaardeerd? Yellenge levert met […]
zakelijke evenementen netwerk

Netwerkmodule & deelnemersoverzicht

Welke andere deelnemers zijn aanwezig? Wie wil ik beter leren kennen? Het deelnemersoverzicht toont alle aanwezige deelnemers die hebben aangegeven […]
Event management software

Accreditatie

Controleer de aanwezigheid – fysiek of digitaal – van de deelnemers in verband met de toekenning van PE-punten. Centraal bij […]
zakelijke evenementen photowall

Photowall

Via de app kunnen deelnemers foto’s uploaden. Via een interactief presentatiescherm (Yellenge Screen) worden deze foto’s getoond. In verband met […]
event app lead scan

Lead Scan

Geef exposanten de mogelijkheid om de contactgegevens van hun leads tijdens het congres direct op te slaan door het scannen […]
event management software app

Event App

De event app geeft dynamisch het programma weer, is persoonlijk en maakt van bezoekers actieve deelnemers. Ze kunnen informatie lezen […]
event app schema

Programma

Het programma is geconfigureerd via het CMS en automatisch zichtbaar in jouw event app.
bezoekersregistratie chatmodule

Vragen- en chatmodule

Deelnemers kunnen vragen stellen aan de spreker of chatten tijdens het event. De module wordt per presentatie gekoppeld maar kan […]
event app plattegrond

Plattegrond

Waar is zich welke zaal en wie staat waar op de expo? In de app is een volledige plattegrond aanwezig. […]
Event app

Quiz spelen en scoreboard

Speel een quiz met de deelnemers door middel van het invoeren van quizvragen in Yellenge. Degene met de meeste juiste […]
event app live voting

Stellingen en live voting

Via Yellenge kunnen sprekers stellingen en woordenwolken voorleggen aan het publiek. De interactie wordt vooraf klaargezet en tijdens het event […]
zakelijke evenementen mail

Mailmodule

De mailmodule biedt je de mogelijkheid om gesegmenteerd e-mails te versturen in je eigen huisstijl. Je kunt mails van tevoren […]

Deelnemersoverzicht

Via het deelnemersoverzicht zie je wie zich hebben aangemeld, welke keuzes deelnemers maken en hoeveel afmeldingen er zijn. Lekker overzichtelijk.
event app team up module

Team Up module

Zie je op tegen het verzamelen én verwerken van héél veel sprekersinformatie? Dat hoeft echt niet meer. In- en externe […]
bezoekersregistratie betaalbewijs

Betaalbewijs & facturatie

Genereer eenvoudig facturen, stel betalingen per factuur in en laat herinneringen, annuleringen en crediteren op rolletjes lopen.
online events online betaling

Tickets & online betaling

Bij een betaald event stel je verschillende tickets beschikbaar. Yellenge verzorgt de online ticketverkoop via iDEAL, creditcard en andere beschikbare […]
event management platform programma

Programma inrichten

Plenaire sessies, parallelsessies of sessies-in-sessies: vrijwel elk programma is te realiseren. Programma gereed? Top, alles staat direct op de website, […]
event management platform sponsorpagina

Sponsorpagina

Natuurlijk wil je je sponsoren en partners de aandacht geven die zij verdienen. De event app toont overzichtelijk alle sponsoren, […]
bezoekersregistratie expo

Expo overzicht – fysiek en online

Heeft jouw congres of event een expo met verschillende standhouders? Dan geeft deze module de mogelijkheid de verschillende standhouders te […]
event management platform nieuws module

Nieuwsmodule

Al voorafgaand aan je event hebben deelnemers de app gedownload. Houd ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en […]
event management platform twitter

Twitter

Buzz creëren voorafgaand, tijdens of na je event? Introduceer een #hashtag en zet in op Twitter. Deel de hashtag ook […]
event management platform

Content Management Systeem

Het CMS geeft je toegang tot alle modules. Vanuit hier richt je alles eenvoudig in: eventwebsite, registratie, e-ticketing, event app, […]
event management software

Evaluatie-enquête

Configureer een evaluatie in Yellenge met open vragen, meerkeuzevragen, scorevragen en volgordevragen. De vragen zijn zo in te stellen dat […]
bezoekersregistratie wil je meer

Wil je meer?

Staat jouw gewenste functionaliteit er niet bij? Neem dan contact met ons op. We bieden meer functionaliteiten dan we hier […]

Event management software modules van Yellenge

Vraag hier direct jouw demo aan en ervaar zelf hoe makkelijk de modules zijn voor jouw fysieke, hybride of online event.

Onze werkwijze

Wat mag je verwachten als je je event organiseert met de event organizer software van Yellenge? Onze dienstverlening bestaat uit techniek én advies. Daarbij volgen we de volgende 7 stappen.

event app

1. Kick-off

We starten met een kick-off om elkaar beter te leren kennen en de eventdoelstellingen te bespreken.

evenementen app

2. Proces & planning

We maken een planning, leggen communicatiemomenten vast en bespreken de taakverdeling. Samen vertalen we je eventdoelstellingen naar het event planning platform.

app zakelijke evenementen

3. Begeleiding & checks

We richten het platform (CMS) voor je in en leggen uit hoe het werkt. Vervolgens kun je zelf aan de slag en anders helpen wij je. We realiseren samen de registratie, voeren alle informatie over sprekers, sessies, locaties e.d. in, maken de event app gereed met de gewenste modules en starten het aanmeldproces.

evenementen app nederland

4. Instructies & dry-run

We laten niets aan het toeval over en bereiden je goed voor op de eventdag. We leggen uit hoe je het platform tijdens het event gebruikt. We informeren moderators en briefen sprekers en dagvoorzitters. We nemen het draaiboek door, stemmen de techniek af en doorlopen samen een dry-run.

evenementen app

5. Uitvoering

Op de eventdag zelf geeft Yellenge je de gewenste ondersteuning. Van telefonische support tot ondersteuning op locatie, bijvoorbeeld om de check-in en badge printing goed te laten verlopen. Omdat je alles real-time kunt monitoren en bijsturen ben je volledig in control.

app zakelijke evenementen

6. Resultaten & analyse

Je krijgt real-time inzicht in alle data en statistieken die Yellenge voor je verzamelt. Denk aan aan- en afmeldingen, check-ins, event app downloads, interacties tijdens sessies, feedback-scores, etc.

evenementen app

7. Terugkijken en evalueren

Samen kijken we terug op een succesvol event. We bekijken samen de (evaluatie)data en evalueren onze samenwerking. We helpen je met het exporteren van al je waardevolle eventdata.

Persoonlijk advies

Uitstekende bereikbaarheid

Altijd goede service

Waarom Yellenge?

Met Yellenge kies je niet alleen voor een betrouwbaar alles-in-één event planning platform met superieure event organizer software, een geweldige event app, een soepele event registratie – optioneel met ticketverkoop en betalingsmogelijkheden – en naar wens een complete event website. Je kiest ook voor samenwerking met een gedreven partner. Een partner met kennis van evenementen. Of je nu een fysiek, online of hybride event organiseert, Yellenge maakt er samen met jou een succes van.

 • Krachtig alles-in-één event management platform
 • Ook voor hybride en online event management
 • Gebruiksvriendelijke app voor al je evenementen
 • Soepele registratie, naar keuze met ticketverloop en betalingsopties
 • Naar wens complete event website in eigen huisstijl
 • Elk event – fysiek, online of hybride – een topervaring
 • Persoonlijke ondersteuning door ervaren consultants
 • Stressvrij events organiseren #hetkanécht

Zelf aan de slag met
de Yellenge modules?

Vraag hier direct jouw (gratis) demo aan en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

Meer weten over Yellenge of de modules? Bekijk hier
de meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over de modules

Hoe weet ik welke modules ik nodig heb?


Onze ervaren consultants staan je bij met raad en daad. Samen met jou kijken we welke modules je nodig hebt voor jouw event.

Behoort event registratie ook tot de modules?

Jazeker. De event registratie, al dan niet in combinatie met een website, is een van de meest gebruikte modules. Met Yellenge maak je eenvoudig je eigen eventwebsite met registratieformulier in je eigen huisstijl. Op basis van templates richt je alles soepel in en plaats je het programma, de sprekerslijst, locatiegegevens en andere relevante informatie. Je bent in no-time klaar om event website mét registratieformulier wereldkundig te maken.

Welke modules maken standaard deel uit van het platform?

Dat zijn de volgende modules: event registratie (aanmeldformulier), premium event app, gepersonaliseerd programma, sprekers- en deelnemersoverzicht, privacy- en toegankelijkheid modus, mail module, deelnemersbeheer, check-in op locatie, vele vormen van interactie, netwerken, chat, locatie info, plattegronden en dan vergeten we vast nog diverse modules.

Kan ik ook een gewenste module of functionaliteit op maat laten maken?

Dat kan zeker. De kans dat we jouw gewenste functionaliteit al in huis hebben, is overigens zeer groot. Maar mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we absoluut een module op maat ontwikkelen.

Is mijn data veilig en voldoe ik aan de AVG/GDPR?

Ja. Met Yellenge beschik je over een ontzettend stabiel en betrouwbaar platform. Je weet zeker dat alles soepel en vlekkeloos werkt, dat je data veilig en in Nederland opgeslagen zijn en dat je voldoet aan de AVG/GDPR voorwaarden. Yellenge is al jaren ISO 27001 gecertificeerd. Voor jou de garantie dat wij zeer zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens, in overeenstemming met de wet- en regelgeving rondom AVG/GDPR.

Is de event app ook beschikbaar in andere talen dan Nederlands?

Jazeker, de standaardtalen zijn Nederlands ‘informeel’ (je-vorm), Nederlands ‘formeel’ (u-vorm) en Engels. Daarnaast kunnen we op verzoek zoveel taalversies toevoegen als gewenst.

Meest gestelde vragen over Yellenge

Hebben jullie ook ervaring met online en hybride events?

Reken maar. Al voor maar vooral tijdens de coronaperiode hebben we enorm veel online events gehost. En dat doen we nu nog steeds. Ook hybride events, waarbij deelnemers een event zowel fysiek als online volgen, ondersteunen we veelvuldig.

Ik organiseer vele tientallen events per jaar. Is jullie organisatie daarop ingericht?

Ons platform ondersteunt jaarlijks meer dan duizend events, dus enkele tientallen events kunnen er zeker bij. Als je eenmaal weet hoe ons platform werkt, is persoonlijke ondersteuning bovendien steeds minder nodig en ga je geheel zelf succesvol aan de slag.

Wat zijn jullie tarieven?

Een licentie start met een prijs vanaf 1325 euro en 2,50 per deelnemer. Maar in de praktijk zijn onze offertes altijd maatwerk. Er spelen veel factoren mee die de prijs bepalen. Organiseer je een groot of klein event? Eendaags of meerdaags? Eenmalig of meerdere keren per jaar? Heb je nauwelijks of juist veel ondersteuning nodig? Wie is je publiek? Wat wil je bereiken? Al die zaken nemen we mee in onze offerte. Ons uitgangspunt? Fair pricing. We brengen alleen in rekening wat je echt nodig hebt.

Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.