Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Als sponsor van Skate4AIR is Yellenge trots op het behaalde eindbedrag van €446.138,20. Het doelbedrag werd hiermee ruimschoots behaald. Een hele mooie opbrengst die ten goede komt aan HIT CF 2.0 onderzoek naar taaislijmziekte. De cheque werd onlangs uitgereikt aan Jacquelien Noordhoek, directeur van de Nederlandse Cystis Fibrosis Stichting.

In februari dit jaar gingen ruim 160 schaatsers het ijs op. Op de Daylight Challenge in Zweden en wind en kou trotserend op de Oostenrijkse Weissensee. Doelstelling: zoveel mogelijk geld bij elkaar schaatsen. Samen met de donateurs ruim 160 bondgenoten in de strijd tegen Cystis Fibrosis, aldus mevrouw Noordhoek.

“Skate4AIR maakt het mogelijk om dát onderzoek te doen, dat voor mensen met CF het verschil gaat maken. Met deze hulp komen de juiste medicijnen sneller bij de juiste patiënt. Skate4AIR is onze bondgenoot in de strijd tegen CF. Ongelofelijk hoe een grote groep mensen zo bevlogen met elkaar optrekt om ons te helpen”

Ook Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage was dit jaar weer betrokken als ambassadeur en schaatste natuurlijk ook zelf de nodige kilometers. “Door alles wat we doen met Skate4AIR en het geld wat we ophalen voor onderzoek naar taaislijmziekte, komt er steeds meer aandacht voor deze ziekte. Meer aandacht betekent meer financiële middelen voor onderzoek,” aldus Uytdehaage op de avond dat de cheque werd uitgereikt.

De strijd is nog niet gestreden en Skate4AIR verschijnt ook volgend jaar weer aan de start. Hou de website van Skate4AIR in de gaten voor nieuws, data en de mogelijkheid tot inschrijving voor de komende editie.

Skate4AIR 2017 nog een keer opnieuw beleven? Hier een overzicht vol foto’s en video’s van de Skate4aIR Classic op de Oostenrijkse Weissensee. De aftermovie van de Daylight Challenge in Zweden is hier te bekijken.

Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.