Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Klanten adviseren over én ondersteunen in de organisatie van hun zakelijke event. Dat is waar jij als consultant blij van wordt! Van MKB-bedrijven, corporates en banken tot ministeries en ziekenhuizen. Jij helpt onze klanten in de zakelijke sector met het neerzetten van een succesvol event. Schakel jij gemakkelijk tussen verschillende projecten? Ben je leergierig, sociaal en houd je van aanpakken? En wil je werken in een open- en informele sfeer? Dan hebben wij de functie voor jou!

Wat jij gaat doen

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het klant- en communicatieproces. Jij bent hét aanspreekpunt voor de klant. Is er een event gepland? Dan bespreek je met de klant de verschillende stappen van het organisatieproces met het Yellenge event management platform. Daarbij zorg jij voor een perfecte implementatie van onze software.

Maar je gaat verder dan dat: je ontzorgt de klant en adviseert over de juiste communicatie naar deelnemers, sprekers en dagvoorzitters. Samen met de klant doorloop je de verschillende stappen die bij het eventproces horen. Van het inrichten van een online registratie tot het instrueren van sprekers. Van het geven van een inhoudelijk communicatieadvies tot het bieden van support op de eventdag zelf. Jij ontzorgt én hebt oog voor detail.

Jouw werkzaamheden vinden voor ongeveer 70% op kantoor plaats. De overige 30% ben je bij klanten op locatie of bij het event. Dit betekent dat je af en toe vroeg uit de veren moet en pas laat thuis bent.

Wat jij van ons kan verwachten

Start je bij Yellenge? Dan kom je te werken in een fijn team van enthousiaste collega’s. We zijn spontaan, maar weten ook van aanpakken. We werken in een informele setting, waardoor we een grote hoeveelheid stress buiten de deur houden. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Daarnaast besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.

Je ontvangt een brutoloon passend bij jouw kennis en ervaring. Verder regelen wij een laptop en telefoon voor je.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een gedreven, energieke en leergierige collega, met passie voor de zakelijke evenementenbranche. Verder:

  • Heb je een hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal uitstekend;
  • Ben je woonachtig binnen een uur reizen van Nijmegen en ben je in het bezit van een rijbewijs;
  • Werk je zelfstandig en planmatig;
  • Ben je communicatief vaardig en servicegericht;
  • Kan je samenwerken als geen ander en groei je graag met ons mee.

Ervaring met Photoshop en Indesign is niet noodzakelijk, maar wel een pré.

Interesse?

Lijkt dit je wat? Kom maar op! Stuur jouw sollicitatie met je cv en motivatiebrief naar solliciteren@yellenge.nl. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het ons dan ook weten via solliciteren@yellenge.nl.

Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.