Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Brenda Kager is een ervaren freelance eventmanager. Na haar studie Leisure Management, werkte ze in verschillende marketingfuncties in de IT. Daar kwam ze in aanraking met de organisatie van zakelijke events. Samen met collega’s zette ze destijds een eigen label op rondom het organiseren van community-events. Ruim zes jaar geleden werd ze volledig zelfstandig eventmanager. 

Nu organiseert ze samen met haar compagnon Karin Heppener vanuit “Équipe” zakelijke evenementen voor verschillende (internationale) branches, doelgroepen en organisaties. Voor Experts Live, een jaarlijks event voor de Microsoft Community, zette ze het Yellenge-platform al drie keer in.

Gepersonaliseerde evaluatietool

Brenda vertelt: “We waren in eerste instantie op zoek naar een evaluatietool, waarin deelnemers elke sessie die ze gevolgd hebben kunnen raten. Dus géén uitgebreid evaluatieformulier dat je achteraf per mail naar iedereen stuurt. Het nadeel daarvan is namelijk dat er bij wijze van 80 sessies instaan waarvan iemand er maar 10 gevolgd heeft. Yellenge kon ons een gepersonaliseerde evaluatie bieden en dan zelfs geïntegreerd in hun event-app.”

Een fijn totaalpakket

Brenda vervolgt: “Uiteindelijk kwamen we in aanraking met meer fijne voordelen van het platform. Naast de gepersonaliseerde evaluatie, hebben we ook gebruikgemaakt van de functionaliteiten aanmelding & betalingen, de snelle en vlotte bezoekersregistratie en een duidelijke, overzichtelijke presentatie van ons programma in de event-app. Een fijn totaalpakket, waarin we bijvoorbeeld ook nog gebruik hadden kunnen maken van de interactie- en sponsormogelijkheden.”

Overzichtelijk voorbereiden in het CMS

“Uiteindelijk ben je toch zo’n driekwart jaar doende met een event en dus ook bezig in het Yellenge-CMS. Naarmate het event dichterbij komt zet je steeds meer functionaliteiten in. Vaak heb je als eventmanager te maken met content uit verschillende tools en het kost daardoor meestal veel tijd om kleine aanpassingen door te voeren. Zo’n compleet event management platform werkt wat dat betreft veel handiger.”

Bijdrage aan totaalbeleving

Brenda: “Ik focus me graag op een optimale totaalbeleving voor iedere bezoeker en zie daarin liefst geen details over het hoofd. Ik zit dus bij een organisatie graag aan tafel als ‘de doelgroep’ en houd de organisatie graag een spiegel voor. Yellenge draagt voor mij bij aan het verhogen van de beleving; sowieso door de features die wij ingezet hebben, maar als je bijvoorbeeld ook hun interactie-tools in de event-app inzet, voelen je bezoekers zich nog meer betrokken en onderdeel van het geheel.”

Een investering waar je de vruchten van plukt

“Ik ben overigens ook zeer tevreden over de samenwerking met de consultants van Yellenge, die tijdens het event meekeken voor advies en verbeteringen. Ook de kosten en baten zijn voor mij in verhouding. Je moet in het begin natuurlijk investeren ook in tijd om de software eigen te maken. Software inrichten is gewoon een proces, iets daarbij ik heel goed ondersteund werd en daarna pluk je er altijd de fijne vruchten van.”

Slimmer zakelijke events organiseren

Brenda sluit af: “Techniek gaat sowieso een steeds belangrijkere rol spelen voor zakelijke events in de toekomst. Niet omdat we meer online gaan doen. Eerder veel minder. Na Corona zie je bijvoorbeeld veel meer vraag naar hybride events. Mensen willen elkaar het liefst fysiek ontmoeten, maar maken ook slimmere keuzes rondom reizen en duurzaamheid. Natuurlijk heeft elke doelgroep andere behoeftes, want zelfs de event-app is niet voor iedere doelgroep relevant. Toch draagt goede event software in the end altijd bij aan het beter bedienen van je doelgroep en het slimmer organiseren van je zakelijke events.”

Wil jij meer weten over de samenwerking met Yellenge? Neem dan contact op met Floor via floor@yellenge.nl.

Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.