Een online video streaming event

Een Online Event met Yellenge is: aanmelden, video streamen, interactie. Kennis delen en online dialoog. Yellenge een complete ervaring voor uw online event.

Uw organisatiedoelstellingen zijn gebleven maar het instrument een fysiek ‘live event’ nu tijdelijk niet. Het antwoord hierop, een online event organiseren. Met een online live-stream event betrekt u alsnog uw deelnemers, communiceert u nog steeds uw organisatiedoelstellingen en blijft u ondanks de huidige maatregelen actief in contact met uw klanten, medewerkers, leden of andere stakeholders.

Een online event met Yellenge betekent kwaliteit, regie, sturing en betrokken deelnemers. Uw event ambitie in een online maatpak. Samen doorgaan, gewoon online!

Interactief en live

Focus op de inhoud, samen online deelnemen.

Net als in de congreszaal heeft u ook online de regie. Focus op de inhoud, interactie tussen sprekers en hun deelnemers als u daar voor kiest. Yellenge faciliteert live online events. Alleen een plenair programma, met subsessies of een hybride event. Altijd met een hoogwaardige live-stream service en kennis van zaken. Oog voor regie, dialoog en interactie.

Merkuitstraling en identiteit

Uw event, uw huisstijl, uw podium

Yellenge gaat voor online events die aansluiten bij uw identiteit en gewenste uitstraling. Geen standaard webinar, Teams of Zoom omgeving met (te) veel inkomende afleiding, maar uw live-stream binnen een prettige interface. Een rustige ervaring om naar te kijken waardoor uw deelnemers – ook online – bij de inhoud betrokken blijven.

Inschrijving, toegang, evaluatie…

Offline kernwaarden, online succesvol

Ook voor online events faciliteert Yellenge de inschrijving, registratie, ticketing en evaluatie. Onze jarenlange ervaring met automatisering van event management excelleert ook online. Immers u wilt – of moet – weten wie uw deelnemers zijn. Online inchecken en verwelkomen, behoeftes peilen en hen meenemen in uw boodschap. Kies voor zorgeloos organiseren. Eenvoudig en in controle. Alles gestroomlijnd en gericht op het behalen van uw doelstellingen.

Online beleving en betrokkenheid

Actief meedoen, polls, netwerken, input en meer

Deelnemers hebben bij een online event – nog meer dan tijdens een fysiek congres, medewerkersbijeenkomst of symposium – de behoefte om actief betrokken te zijn. Integreer daarom diverse vormen van interactie: beleving door polls, haal meer ideeën op, laat deelnemers keuzes prioriteren of maak ruimte voor een Q&A. Door interactie en dialoog op het juiste moment te presenteren, ontstaat een betrokken publiek. Zorg daarnaast voor rust en duidelijkheid. Yellenge adviseert en u neemt de leiding en laat uw deelnemers niet struikelen over mogelijkheden.

Klanten over Yellenge

We helpen u graag verder

Stel ons uw vragen, boek een gratis demo of vraag een passende offerte aan.

Contact

  • *verplichte velden

Meteen kennis maken?

Geef uw E-mailadres op en bekijk vrijblijvend de gratis demo.

Adres

Fort kijk in de potstraat 28
6524CB Nijmegen
Nederland