Ga naar de inhoud

Wanneer je een online of hybride event organiseert, biedt Yellenge Area Online aan. In deze omgeving wordt de livestream afgespeeld. Een optimale online beleving voor je kijkers.

Online event

Creëer eenvoudig een online event waarbij deelnemers vanuit hun luie thuis- of kantoorstoel interactief betrokken zijn. Geregistreerde deelnemers ontvangen een mail met inloggegevens. Eenmaal in de online omgeving, die Area Online heet, is alles gericht op betrokkenheid en interactie. Zodat deelnemers een geweldige online event ervaring beleven.

Hybride event

Bij een hybride event is een deel van je deelnemers fysiek aanwezig op je eventlocatie, terwijl anderen online deelnemen aan je event. Area Online is de fraai gestileerde en uitgebreide omgeving waarin deelnemers online je event bijwonen én interactief betrokken zijn. Wat online deelnemers zien en doen, is verweven met de fysieke gebeurtenissen die de deelnemers ter plaatse ervaren, en visa versa. Online en off-line de beste event beleving.

Persoonlijk programma

Ook online inzicht in persoonlijke programma's. Nog last minute even wijzigen? Dat doen deelnemers zelf.

Interactief online

Interactief deelnemen aan chats, polls, woordenwolken en/of vragen stellen. Handig via de event app en goed getimed direct in beeld gebracht.

Full screen

De standaard om prettig naar een livestream te kijken is full screen. Uiteraard aanpasbaar maar met Yellenge ervaren deelnemers een full screen experience.

Afstandsbediening

Ontspannen online kijken met de mogelijkheid om de event app te gebruiken als afstandsbediening.

Breakouts online

Gemakkelijk uiteengaan in workshops met een platform naar keuze (Zoom, Teams, WebEx, e.d.).

Expo online

Bied je standhouders een online interactief podium met de expo online.

Goed beveiligd

Alleen geregistreerde deelnemers kijken mee. De livestream is beveiligd met eventcode gecombineerd met een persoonlijke inlogcode.

Helpdesk

Wij bieden in de event app via WhatsApp een technische helpdesk aan.
Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.