Ga naar de inhoud
Vraag een demo aan

Dit artikel verscheen eerder op DFT Kennis. Het kennisplatform van De Financiële Telegraaf.

Nog een kleine week en dan is de toekomst vandaag. Blikken we vooruit op de kansen van morgen, stappen we samen met SingularityU NL in de fascinerende wereld van exponentiële technologie en innovatie. Get Into The Future is het onmisbare event voor ondernemers en professionals die antwoorden zoeken op de vragen van morgen. Hoe we dat doen? Dat doen we samen!

“Op Get Into The Future staat de exponentiële impact van techniek centraal. Hoe gaan we hier morgen de vruchten van plukken, hoe kunnen we techniek inzetten om een voorsprong te nemen,” vertelt event organisator Suzanne Straatsburg van TMG. “We hebben naast het boeken van topsprekers en de aanwezigheid van het Tech Trends Festival, onszelf de vraag gesteld: hoe kunnen we met behulp van techniek en innovatieve oplossingen het event voor de bezoeker naar een nog hoger niveau brengen. We leven in een tijd van communicatie en interactie. Waarom zijn congressen en events dan nog zo vaak eenrichtingsverkeer? De spreker vertelt, de zaal luistert. Hoe komen we van monoloog naar dialoog en van bezoeker naar deelnemer die meedoet?”
yelenge-get-into-the-future-vr-glasses

Betrokkenheid door interactie

Get Into The Future heeft gekozen voor de inzet van een event app (Yellenge) die bezoekers de mogelijkheid geeft tijdens keynotes interruptie vrij vragen te stellen. Gewoon via de smartphone. “Meer beleving en interactie, keynotes die inspelen op de vragen die het publiek op dat moment heeft,“ vervolgt Straatsburg. “Op de digitale kanalen van TMG, zoals op DFT kennis, zoeken we met onze lezers die interactie. Dit geeft meer betrokkenheid, verrijkt de inhoud en onze redacteuren worden getriggerd. Deze directe betrokkenheid willen we toevoegen aan het live event Get Into The Future.” Naast interactie kunnen we bezoekers aan Get Into The Future live om hun mening vragen door een stelling voor te leggen. Maar natuurlijk beschikt onze app ook over mogelijkheden zoals een persoonlijke programma, overzicht van alle sprekers en plattegronden zodat iedereen weet bij welke masterclass hij of zij verwacht wordt.”

Netwerkmogelijkheden

De mogelijkheden in dit digitale tijdperk zijn eindeloos. Een live event waarbij men de mogelijkheden van een professionele congres app achterwege laat, is een gemiste kans. Deelnemers die elkaar ontmoeten tijdens een event versterken hun zakelijke netwerk. Iedereen persoonlijk een hand schudden is niet haalbaar. Daarom helpt Yellenge app ook bij het leggen van contacten en daarmee verrijken deelnemers hun professionele netwerk. Straatsburg “Het is voor zowel de deelnemers, de organisatie als voor TMG belangrijk dat deelnemers kunnen netwerken. Tijdens Get Into The Future doen mensen veel nieuwe ideeën op. We zien graag dat deelnemers de opgedane denkbeelden, inspiratie en toekomstvisies verspreiden en met elkaar delen. Immers, het doel van SingularityU NL is niet alleen om mensen tijdens het event, maar ook daarna en daarbuiten te inspireren en voor te bereiden op wat komen gaat. We nodigen iedereen die zowel een blik als ook een stap in de toekomst wil zetten, van harte uit!”

Meer informatie

Get Into The Future vindt woensdag 30 november plaats in Theater Amsterdam. Meer informatie en tickets: www.getintothefuture.nl | Meer informatie over interactieve events en event apps: www.yellenge.nl.

Gemakkelijk en snel jouw
[first][first] en [second][second] gerealiseerd

We helpen je graag verder

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo
of vraag een passende offerte aan.